Toimitusehdot

(muokattu 26.8.2017)

  • Kauppaan ei tarvitse rekisteröityä, voi tilata ilman mitään velvoitteita.
  • Emme myöskään lähettele minkäänlaista mainospostia. "roskapostia"
  • Halutessasi voit tilata asiakaskirjeen.
  • Kaupasta ostaminen perustuu ostajan omaan haluun...EIKÄ meidän pakkomyyntiin.

 

Tarjouksenpyytäjä HUOMAA !!

Emme loukkaannu millään muotoa, vaikka unohtaisit meidät siitä "nerokkaasta" tarjouskilpailuttamisesta sähköpostilla. Kiitän jo etukäteen.

Kangasmerkin teettäjä...

Rakas asiakkaamme !!

Halutessasi teettää jonkun erikoisen kangasmerkin tai lippalakin, olisi kohteliasta lähettää siitä kuva ja kertoa minkä kokoinen brodeeraus olisi kysymyksessä, ym.. tietoja. Vaikea kertoa työlle hintaa muuten.

Meitä ei tarvitse pelätä.. vaikka laittaisi ihan oman nimen ja yhteystietonsa mukaan kyselyyn, en ole kylään tulossa vaikka nimesi ja tietosi olisikin kyselyssä. Olemme vanha yritys.. suorasanainen, mutta silti hyvätapainen.

Sähköpostitse kangasmerkin teko onnistuu vaikka ilman mallia, kunhan asiakas kertoo mitä haluaa, teen luonnoskuvan.. jonka lähetän s-postilla asiakkaalle. Asiakas kertoo mitä muutetaan, teen muutokset ja lähetän takaisin, kunnes asiakas on tyytyväinen ja hyväksyy työn ompeluun. Isoissa tilauksissa lähetän vielä valmiin merkin kirjepostina nähtäväksi, ennen varsinaista erän ompelemista.

Yrittäjä / yritystilaaja

Sovitaanko niin.. että me täällä päätämme oletko yrittäjä ja lähetämmekö tavarat laskulla. En välttämättä katso yrittäjäksi tai yritykseksi sellaista joka on "potkaistu" pois kaikista rekistereistä hoitamattomien asioiden takia, tai on toiminimi / yritys jolla ei ole ollut toimintaa vähään aikaan. Säästäkää omaa aikaanne ja meidän aikaa, älkää turhaan lähettäkö sellaisia tilauksia, koska tarkistamme tiedot joka tapauksessa. (hotmail tai vastaava sähköpostiosoite ja salainen puhelin-numero menee automaattisesti ennakkomaksulle.. emme leiki piiloleikkejä)

Olen monesti ihmetellyt, miksi pitää yrittää tilata tavaraa laskuun konkurssiin menneen yrityksen nimellä tai kauan sitten toimintansa lopettaneen. Onko joku huijari oikeasti itse niin yksinkertainen ja"urpo" ettei tajua tietojen tarkastuksen helppoutta nykyaikana.

Vanhat tutut ja uudet rehelliset asiakkaat.. tuo edellinen ei ole teille tarkoitettua.

Tilaukset

Pienet tilaukset tulee suoraan postilaatikkoon, esim. lippalakkeja enintään 3kpl. suuremmat paketit tulee postiin tai suoraan kotiin. Tämä ohjelma laskee automaattisesti jokaiselle tilaukselle toimituskulut. Toimituskulut voit tarkistaa ennen tilauksen lähettämistä. Tilauksesta tulee aina automaattisesti vahvistus sähköpostiin. Tavaralla on lakisääteinen palautusoikeus, siitä ei sen enempää koska tarkoitus on aina sopia epäselvyydet niin, että voidaan pitää se hymy huulilla.

Maksaminen

Maksutavat

Matku Kuus Oy:n verkkokaupassa on käytössä kaikki yleiset maksutavat.

Paytrail

Yritykset maksaa laskulla (laita Y-tunnus). Hinnat on verollisia alv.24% laskussa veroerittely.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Matku Kuus Oy

Y-tunnus: 1000836-4
Kotipaikka: Forssa

Juha Rosenström

Matku Kuus Oy:n logo

Postiosoite:
PL 72
30101 Forssa

© Kopioiminen ehdottomasti kielletty
Matku Kuus Oy

tech
Paytrail
Matku Kuus Oy
PL 72
FI-30101, Forssa
FINLAND
info (at) matkukuus.fi
Y-tunnus: 1000836-4
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com